برگزاری جلسه کمیته تخصصی انتقال خون بیمارستانی دانشگاه

جلسه کمیته تخصصی انتقال خون بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر علیرضا عبدالهی، رئیس اداره امور آزمایشگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کمیته تخصصی انتقال خون بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر علیرضا عبدالهی، رئیس اداره امور آزمایشگاه ها، دکتر مریم ستوده، رئیس و دبیرعلمی کمیته، دکتر شعبان علیزاده، رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر مژگان ناصرانی پور، رئیس واحد هموویژلانس و سایر مدعوین در روز شنبه، بیست و چهارم اردیبهشت 1401 برگزار شد.
در این جلسه در خصوص معرفی سیستم هموویژلانس، تست های سازگاری پیش از تزریق، آشنایی با عوارض حاد تاخیری انتقال خون و اقدامات آزمایشگاهی پس از بروز عارضه، پایش دما در حمل و نقل ذخیره سازی بحث و تبادل نظر شد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار