برگزاری وبینار نحوه ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری در معاونت درمان

وبینار نحوه ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری به‌منظور به‌روزرسانی دانش مشاوران تغذیه و تدوین برنامه تغذیه‌ای مناسب برای بیماران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، وبینار نحوه ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری به همت واحد تغذیه بالینی معاونت درمان برای کارشناسان تغذیه بیمارستان‌های تحت پوشش در تاریخ 9 مرداد 1400 برگزار شد.

شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در خصوص برگزاری این وبینار گفت: با توجه به اهمیت برنامه‌ریزی تغذیه مناسب و اصولی برای بیماران بستری توسط کارشناسان تغذیه بیمارستان‌ها، این وبینار به‌منظور به‌روزرسانی دانش مشاوران تغذیه و تدوین برنامه تغذیه‌ای مناسب برای بیماران برگزار شد.

وی افزود: مشاورین تغذیه با حضور بر بالین بیماران و ارزیابی بالینی بیماران می‌بایست بهترین برنامه تغذیه‌ای را با توجه به وضعیت بیمار برنامه‌ریزی و به‌منظور بررسی پاسخ آن‌ها به درمان پیشنهادی، ارزیابی مستمر از وضعیت تغذیه بیمار داشته باشند.

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *