دومین سمینار ملی بیماری سیستیک فیبروزیس در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان با همکاری بنیاد CF ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سمینار ملی سیستیک فیبروزیس را باحضور دکتر کرمانچی، معاون اداره پیوند و درمان بیماری های وزارت متبوع، دکتر هداوند، رئیس اداره بیماران خاص وزارت متبوع، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اداره پیوند و بیماری های خاص این معاونت با همکاری بنیاد CF ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سمینار ملی سیستیک فیبروزیس را در تاریخ چهارم و پنجم اسفند ماه 1401 با حضور اساتید فوق تخصص ریه، گوارش، غدد، تغذیه و فیزیوتراپی برگزار کرد.
  درمراسم افتتاحیه که دکتر کرمانچی، معاون اداره پیوند و درمان بیماری های وزارت متبوع، دکتر هداوند، رئیس اداره بیماران خاص وزارت متبوع، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان های بیمه گر و بهزیستی شهر تهران حضور داشتند.
 در این سمینار دکتر گنجعلی خان توضیحاتی درخصوص وضعیت بیماری CF را در دانشگاه ارائه داد و در پنل های تخصصی برگزار شده، دستور العمل CF بازنگری و به روزرسانی شد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار