ساماندهی اعزام آمبولانس های خصوصی

در جلسه ساماندهی اعزام آمبولانس های خصوصی، دکتر گنجعلی خان و دکتر نیازی به تشریح مشکلات پیش روی بیمارستان ها به دنبال اعزام بدون هماهنگی بیمار توسط آمبولانس های خصوصی پرداختند و برضرورت فرآیند یکسان در سطح استان تهران در این خصوص تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه ساماندهی اعزام آمبولانس های خصوصی با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، دکتر هاشمی، مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مجتبی نیازی، رئیس اداره اورژانس دانشگاه و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و سایر اعضا روز چهارشنبه دوم شهریور 1401 در ستاد مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد.
 دکتر هاشمی به بیان مشکلات مشترک و نداشتن دستورالعمل مشخص در این خصوص مواردی را عنوان کرد.
زهرا مژدهی، کارشناس حوادث و فوریت های پزشکی به مشکلات پیش روی آمبولانس های خصوصی در زمینه اخذ پذیرش از بیمارستان های دولتی اشاره کرد. سپس کارشناسان حاضر در مورد راهکار از بین بردن این معضل به گفتگو پرداختند.
در این نشست مقرر شد فرم متحد الشکل اعزام بیمار توسط آمبولانس های خصوصی در سطح استان تهران طراحی و پس از تایید هر سه دانشگاه و وزارت متبوع اجرایی شود.
 همچنین تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان حوادث و فوریت های پزشکی سه دانشگاه در زمینه تهیه دستورالعمل برای آمبولانس های خصوصی مد نظر قرار گرفت.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار