• تاریخ انتشار : 1394/08/10 - 13:43

هم اندیشی مسئولین درآمد و ترخیص

نشست اداره اعتبارات معاونت درمان با مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان‌های دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: هم‌اندیشی مسئولین درآمد و ترخیص در خصوص کاهش کسورات بیمارستانی در معاونت درمان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان: این جلسه را اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگاه با حضور محمدخانی مدیر اعتبارات، مسئولین درآمد و ترخیص مراکز تابعه و کارشناسان اعتبارات یک‌شنبه 10 آبان 94 در معاونت درمان برگزار کرد.
ابتدا محمدخانی به ارائه مطالعاتی در خصوص ارتقاء درآمد بیمارستان‌ها با روش FMEA پرداخته و سپس افراد حاضر پیشنهاد‌هایی در خصوص رفع مشکلات موجود در تهیه اسناد که منجر به کسورات و کاهش درآمد می‌شود را بیان کردند.
در پایان پیشنهاد شد: همکاری بین بخشی در سطوح ستادی در خصوص آموزش کارکنان درگیر انجام شود.
و همچنین قرار شد به‌منظور بررسی مشکلات زنجیره ارجاع در طرح تحول سلامت جلسه‌ای با حضور نمایندگان معاونت توسعه، اداره اعتبارات معاونت درمان و مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش دانشگاه روز دوشنبه 25 آبان 94 در معاونت درمان برگزار شود.
عکس و خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان