همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهرداری تهران برای برپایی اردوی جهادی در سامان سرای خاورشهر

اردوی جهادی در سامان سرای خاورشهر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهرداری تهران برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پیرو دستور معاون درمان دانشگاه و با عنایت به بازدید کارشناسان این معاونت از سامان سرای خاورشهر و تشخیص فوریت رسیدگی درمانی و دارویی افراد پذیرش شده در این مرکز، اردوی جهادی با حضور دکتر آقاویل و دکتر جلالی، هیأت علمی طب اورژانس، شمشاد، مسئول درمانگاه زخم، قاسمی و علی بازی، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی و سلطانی فرد، مسئول واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه تهران به همراه مجموعه کامل تجهیزات پزشکی یکشنبه سوم بهمن 1400 در مرکز فوق برگزار شد.

اسماعیلی، مدیر مرکز سامان سرای مذکور به پاره ای از توضیحات در خصوص شرایط مرکز پرداخته و اشاره کرد: در این سامان سرا از یکصد و هجده فرد آسیب دیده اجتماعی نگهداری می شود که در حال حاضر هفت نفر از آنها در مراکز درمانی بستری هستند. از بین افراد حاضر در مرکز، پنجاه و هشت بیمار خدمات درمانی از قبیل ویزیت، پانسمان زخم، تجویز دارو و ...  را دریافت کردند که ازآن میان هفت بیمار، نیازمند دریافت خدمات فوریت دار پزشکی بوده و طی هماهنگی های لازم به بیمارستان های دانشگاه ارجاع شدند. همچنین لیستی از بیمارانی که نیازمند پیگیری های درمانی، دارویی، روانی - اجتماعی بودند، تهیه و در اختیار مدیر سامان سرا قرار داده شد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار