پیام تبریک سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در پیامی میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
خجسته میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها ستاره درخشان ایمان، ادای احترام به مقام والای کادر پرستاری و نشان­دهنده جایگاه رفیع آنان در حلقه های مهم و موثر زنجیره سلامت است که مهربانی شان مرهم و تلاششان وسیله ای برای بازگشت مجدد نعمت بزرگ سلامتی به بیماران است.
این روز فرخنده را به اساتید، کارکنان و دانشجویان کادر پرستاری تبریک عرض کرده، مزید توفیقات را برای خدمتی سرشار از شور، نشاط و مملو از توکل الهی برای حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه را از خداوند بزرگ خواستارم.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار