پیام تسلیت سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در پی درگذشت رویا مجیدی، پرستار و مدیر سابق پرستاری بیمارستان بهرامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در پیامی درگذشت مرحومه سرکار خانم رویا مجیدی، پرستار و مدیر سابق پرستاری بیمارستان بهرامی را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بی تردید اندوه این مصیبت سترگ در هیچ بیان و قلمی نمی گنجد و تنها تسلیم در برابر مشیت الهی است که رنج فراقش را تحمل پذیر می نماید. از ورای دیدگان حلقه بسته به اشک فراق و با قلبی آکنده از حزن واندوه مراتب تسلیت و تعزیت صمیمانه خود را به خانواده داغدار آن عزیز بحق پیوسته اعلام می دارم و از خداوند رحمان آرزوی رحمت واسعه وعلو درجات عالیه برای آن زنده یاد وصبر و بردباری و طول عمر با عزت وسعادت برای بازماندگان محترم را آرزومندم.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار