پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز داروساز

دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی روز داروساز را گرامی داشت و نوشت: تلاش‌های جامعه بهداشت و درمان با نقش‌آفرینی محسوس داروسازان به ثمر می‌نشیند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی  روز داروساز را گرامی داشت.

متن پیام به شرح زیر است:

پنجم شهریورماه هرسال، سالروز تولد محمد زکریای رازی، روز داروسازی، بهانه خوبی است برای یادآوری حضور پررنگ داروسازان در نظام سلامت کشور که خوشبختانه در پیشرفت‌های حوزه‌های مختلف سلامت و کاهش درد و آلام بیماران، داروسازان جایگاه درخور توجه و قابل‌اعتنایی دارند.

تلاش‌های جامعه بهداشت و درمان با نقش‌آفرینی محسوس داروسازان به ثمر می‌نشیند. به‌ویژه در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا داروسازان با عزم مثال‌زدنی در راستای خودکفایی تولیدات دارویی کوشیدند. بدین‌وسیله این روز را به همه داروسازان به‌ویژه همکاران داروساز دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض می‌نمایم. از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت خواستارم.

دکتر سید فرشاد علامه

معاون درمان دانشگاه