پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی چهارم شهریور، روز کارمند را گرامی داشت.

متن پیام به شرح زیر است:

چهارم شهریور یکی از مهم‌ترین روزهای هفته دولت است که به‌پاس همت، فداکاری و تلاش مجدانه کارمندان به نام روز کارمند نام‌گذاری شده است. این روز فرصتی است تا از زحمات متعهدانه کارکنان به‌ویژه همکاران معاونت درمان دانشگاه، تقدیر و تشکر نمایم. مخصوصاً در شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا، حضور کارکنان این معاونت دوشادوش مدافعان سلامت در محل خدمت، گواه دیگری بر احساس مسؤولیت و وظیفه‌شناسی است که در سنگر خدمت صادقانه و خالصانه به خلق خدا میسر بوده و شایسته قدردانی است.

امیدوارم با همدلی بیشتر در عرصه خدمت‌رسانی همچون گذشته با بهره‌گیری از توانمندی‌ها، امکانات و ظرفیت‌های موجود گام‌های بلندی در راستای تحقق اهداف معاونت درمان دانشگاه بردارید. از درگاه خداوند متعال سلامت و تندرستی برایتان خواستارم.

دکتر سید فرشاد علامه

معاون درمان دانشگاه