چهارمین کمیته دانشگاهی عوارض واکسیناسیون کووید 19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، چهارمین جلسه کمیته دانشگاهی عوارض واکسیناسیون کووید 19، روز دهم مرداد 1401 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه با حضور مدعوین برگزار شد.
در این نشست مصوبات جلسه پیشین و سپس موارد ارسالی عوارض از سوی سازمان غذا ودارو و معاونت بهداشت دانشگاه ارائه شد.
سپس اساتید سه پرونده ارسالی از سوی مراکز تحت پوشش دانشگاه را بطور کامل بررسی کردند. در ادامه از نظرات ارزشمند اساتید حاضر در راستای بهبود واکسیناسیون و تاثیر بیشتر در سلامت جامعه پیشنهاداتی مطرح و قرار شد صورتجلسه به وزارت متبوع ارائه شود.
در پایان دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها با تاکید بر شناسایی و برگزاری جلسات کمیته عوارض در بیمارستان های تحت پوشش و حساسیت بییشتر در اعلام موارد مشکوک جلسه خاتمه یافت.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار