محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به مناسبت 12 تیرماه

آموزش برچسب اصالت کالا و نظام ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت کالا به دانش آموزان به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد

به مناسبت 12 تیرماه آموزش شناخت کالاهای قاچاق سلامت‌محور باهدف تأمین سلامت مردم و آگاه‌سازی در مورد برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای، شناسه و برچسب‌های ره‌گیری کنترل اصالت توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: به مناسبت فرارسیدن 12 تیرماه سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آموزش برچسب اصالت کالا و نظام ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت کالا به دانش آموزان دوشنبه 10 تیر 98 در حاشیه گالری فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در محل ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران برگزار شد.
مهندس مهدی اسدیان کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در ابتدا ضمن توضیح مختصری در خصوص تعریف قاچاق کالا و ارز، گفت: یکی از شاخص‌های بررسی اصالت فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آماده مصرف (فرآیند شده) وارداتی نظیر شکلات، بیسکویت، آدامس، انواع کرم، شامپو، رنگ مو، خمیردندان و سایر محصولات، ابزاری جهت نظارت مردمی بر محصول مصرفی و ایجاد ارتباط بین مصرف‌کنندگان و مراجع تائید کننده جهت تضمین اصالت و سلامت کالا است.
وی در ادامه در مورد انواع برچسب ره‌گیری اصالت کالا شامل برچسب‌های قدیمی، برچسب‌های جدید و برچسب‌های تقلبی و نامعتبر، برچسب ره‌گیری اصالت کالا، شناسه ره‌گیری، بارکد میل‌های (شماره تجاری فرآورده)، سری ساخت، تاریخ انقضاء، کد ۱۶ رقمی، سامانه‌های استعلام اصالت به‌صورت عملی توضیحات جامع و مبسوطی را ارائه کرد و در پایان جلسه ماکت‌های آموزشی کالا و برچسب کالا، بروشورهایی با عناوین سلامت و ایمنی کالاهای سلامت‌محور تولید داخل و کالاهای سلامت‌محور وارداتی، بین حاضرین توزیع و توضیحاتی ارائه کرد.
 
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر