محتوای خبری معاونت غذا و دارو

آموزش مجازی آشنایی مشخصات برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا در معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی آشنایی با مشخصات برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت اقلام سلامت محور باهدف افزایش آگاهی والدین مدرسه عباسی پارسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی والدین مدرسه عباسی پارسی روز چهارشنبه 15 بهمن ۹۹ برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در مورد انواع برچسب رهگیری اصالت کالا شامل برچسب‌های قدیمی، برچسب‌های جدید و برچسب‌های تقلبی و نامعتبر، برچسب رهگیری اصالت کالا، شناسه رهگیری، بارکد میله ای (شماره تجاری فرآورده)، سری ساخت، تاریخ انقضاء، کد ۱۶ رقمی، سامانه‌های استعلام اصالت توضیحاتی را ارائه کرد.
وی ضمن آموزش نحوه استعلام اصالت کالا، تأکید کرد: تنها شماره مورد تائید سازمان غذا و دارو برای استعلام محصولات سلامت‌محور توسط پیامک «۲۰۰۰۸۸۲۲» است و یا با استفاده از نرم‌افزار TTAC تلفن همراه می‌توانند از صحت و سلامت محصولات وارداتی خریداری‌شده استعلام و اطمینان حاصل کنند.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر