به همت معاونت غذا و دارو
آموزش نشانگر رنگی در دبستان پسرانه کرامت به مناسبت هفته جهانی غذا برگزار شد
به مناسبت هفته جهانی غذا آموزش نشانگر رنگی در دبستان پسرانه کرامت به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح امروز 23 مهر 98 به مناسبت هفته جهانی غذا آموزش نشانگر رنگی (با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی) در محل دبستان پسرانه کرامت به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح امروز 23 مهر 98 به مناسبت هفته جهانی غذا آموزش نشانگر رنگی (با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی) در محل دبستان پسرانه کرامت به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس واحد تحقیق و توسعه گفت: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین میکند، باعث میشود تا هزینههای درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود و درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج شود.
کارشناس واحد تحقیق و توسعه تصریح کرد: با توجه به خطرات مصرف بیرویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا 100 گرم یا میلیلیتر ماده غذایی، طراحیشده است. همچنین بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود. در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفادهشده است.
همچنین در خصوص انتخاب نوشیدنیهای سالم توضیحاتی ارائه دادند.
خبرنگار:خدیجه آب پر
عکس: مرتضی ابراهیمی
خبرنگار:خدیجه آب پر
عکس: مرتضی ابراهیمی
ارسال به دوستان