محتوای خبری معاونت غذا و دارو

ابقای دکتر مهشید مظفری به عنوان مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر مظفری را در سمت مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو ابقا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن حکم به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر مهشید مظفری
مدیر محترم اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده در طی مدت خدمت در این مجموعه و نظر به تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند سرکارعالی به موجب این ابلاغ بعنوان "مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر" ابقاء می گردید، تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی نسبت به انجام امور محوله اهتمام ورزید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه تلاش روزافزون با استفاده از تمام توانمندی ها و امکانات موجود و تعامل سازنده با سایر واحدها گام های بلندی درجهت تحقق اهداف معاونت غذا و دارو بردارید.
توفیق روز افزون سرکارعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر جلال غفارزاده
معاون غذا و دارو دانشگاه