محتوای خبری معاونت غذا و دارو

استقرار غرفه معاونت غذا و دارو در حاشیه ششمین همایش تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر

غرفه‌ای باهدف فرهنگ‌سازی، ترغیب و تشویق خیرین به مشارکت در امور خیر و سلامت نیازمندان برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، غرفه‌ای باهدف فرهنگ‌سازی، ترغیب و تشویق خیرین به مشارکت در امور خیر و سلامت نیازمندان و با مشارکت دانشکده داروسازی دانشگاه در محل لابی سالن آمفی‌تئاتر و در حاشیه برگزاری ششمین همایش تجلیل از خیرین سلامت یکشنبه 25 آذر ۹7 با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، حجت اسلام خاموشی رئیس اداره اوقاف، دکتر کلانتری رئیس هیئت‌مدیره موسسه ملی مرهم، پور هاشمی نماینده مجمع خیرین سلامت کشور، خیران، واقفان، داوطلبان حوزه سلامت و فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد، سفیران سلامت و فعالان اردوهای جهادی برپا شد.
ایده نخستین تشکیل خیریه، بر پایه مشاهده مستقیم نیاز بیماران در بخش‌های مختلف حوزه درمان شکل گرفت؛ بیمارانی که هنگام حضور در داروخانه یا بیمارستان به علت عدم تمکن مالی توانایی خرید خدمات درمانی را نداشته و به همین علت با خطرات جدی سلامت روبرو می‌شوند. ازآنجایی‌که تماس با این قشر از بیماران در میان دانشجویان علوم پزشکی رواج بیشتری دارد این خیریه به‌عنوان نهادی بر خواسته از جامعه علوم پزشکی و به‌طور خاص داروسازان فعالیت خود را آغاز نمود و پاسخگوی نیازی شد که به‌طور ملموس مورد تجربه بسیاری از دانشجویان و اساتید بود.
توضیح اینکه در این غرفه نسبت به معرفی خیرین فعال در حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با اسامی شهرام احمدی امیری، شهین دخت همایون ولیانی، حسین قادری، اکبر خاکباز، سید رضی واحد نژاد فرد و سوان دانیال اقدام شد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر