محتوای خبری معاونت غذا و دارو

انتخاب معاونت غذا و دارو به عنوان معاونت منتخب در کل کشور

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به‌منظور کسب رتبه معاونت منتخب در ارزیابی عملکرد سال 97 در بین معاونت‌های غذا و دارو سطح یک کشور از معاون غذا و دارو دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به‌منظور کسب رتبه معاونت منتخب در ارزیابی عملکرد سال 97 در بین معاونت‌های غذا و دارو سطح یک کشور با اهدای لوح سپاس از دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو قدردانی کرد.
متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
با سلام و احترام
با عنایت به ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در سال 1397 از طریق سامانه خودارزیابی، بدینوسله موفقیت ارزشمند آن معاونت را در کسب 'معاونت منتخب'  در بین معاونت‌های غذا و دارو سطح یک دانشگاه‌های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کشور تبریک عرض می‌نمایم. لذا بدین‌وسیله از زحمات سرکار عالی و همکاران محترمتان تشکر و قدردانی می‌گردد.
امید است درراه اعتلای نظام سلامت کشور با همراهی و همدلی متولیان و متصدیان عرصه سلامت موفق و سربلند باشید.
دکتر محمدرضا شانه ساز
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو