محتوای خبری معاونت غذا و دارو

انتصاب دکتر ابوالفضل نجاریان به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی در حکمی مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو را به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی طی حکمی دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو را به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر ابوالفضل نجاریان
نماینده محترم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
با سلام؛
احتراما، نظر به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران منصوب می شوید. امید است با همکاری سایر اعضا و براساس دستورالعمل مربوطه و با حمایت و همکاری دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در جهت استقرار طرح پیشگفت در سطح استان تا پایان زمان طرح همت گمارید. توفیق شما را در انجام مسئولیت محوله از خداوند متعال مسئلت می نمایم.
دکتر علیرضا زالی
رئیس دانشگاه

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر