به همت معاونت غذا و دارو
اولین جلسه مشترک مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، منطقه آمایش دهم کشوری برگزار شد
جلسه مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سه دانشگاه؛ تهران، شهید بهشتی و ایران باهدف یکسانسازی فرآیندهای کاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، اولین جلسه مشترک مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران دانشگاههای منطقه آمایش دهم کشوری در تاریخ 17 خرداد 95، در دفتر مدیریت غذا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پس از خوشآمد گویی و معرفی حاضرین در جلسه، ضمن بحث و تبادلنظر در خصوص مسائل و مشکلات حوزه غذایی و یکسانسازی فرآیندهای کاری و اقدامات لازم جهت رفع موانع موجود مقرر گردید از تجربیات یکدیگر جهت بهبود فرآیندها استفاده نمایند.
در این جلسه به مسائلی ازجمله موضوع کاهش دهدرصدی میزان قند با توجه به ابلاغیه سازمان غذا و دارو، موضوع برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو به واحدهای تولیدی مربوطه، موضوع سامانه TTAC (سامانه ترخیص گمرک) و بهمنظور یکسانسازی عملکرد، موضوع طرح جامع کنترل سلامت و کیفیت فرآوردههای گوشتی موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.
توضیح اینکه این جلسه با حضور دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا دارو، دکتر میر کریمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شهید بهشتی، دکتر حبیبی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ایران، دکتر رونده رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای آرایشی و بهداشتی شهید بهشتی، مهندس ماندانا جواد پور و مهندس آقا محسنی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد./ق
ارسال به دوستان