محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه سلام‌الله علیها

به مناسبت فرارسیدن ولادت خجسته کوکب آسمان عصمت، گوهر نبوت حضرت فاطمه سلام‌الله علیها و روز نکوداشت مقام زن ایستگاه صلواتی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ پیامبر اسلام (ص) فرمودند: همانا فاطمه پاره تن من است کسی که او را خشمگین سازد مرا خشمگین ساخته.
دخترم فاطمه، سیده زنان جهان از اولین و آخرین است و او پاره تن من و نور چشم من و میوه دل من و روح من در بدن من است؛ او حوریه‌ای است به‌صورت انسان؛ هنگامی‌که در محرابش به عبادت در پیشگاه پروردگارش می‌ایستد، نور او برای فرشتگان آسمان می‌درخشد؛ همچنان که نور ستارگان برای اهل زمین می‌درخشد.
امید است در این ایام ولادت بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه الزهرا (س) خداوند منان توفیق تفکر و تعمق در سیره زندگانی بزرگان دین مبین اسلام را به ما عطا فرماید تا بتوانیم در زمره پیروان راستین مکتب انسان‌ساز اسلام قرار گیریم.
به همین مناسبت روز سه‌شنبه 7 اسفند 97، در محل ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی تهران ایستگاه صلواتی برپا و از کارکنان و دانشجویان و عموم مردم با شیرینی و شربت پذیرایی شد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر