محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برپایی غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت در نماز جمعه این هفته تهران

غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت باهدف آموزش همگانی مردم؛ در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند- نمک- و چربی‌ها برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: برپایی غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت در نماز جمعه تهران ،در اولین روز از هفته سلامت مورخ 27 مهر 97 به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
همچنین: در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت ،در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آن‌ها توجه شود، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشته‌شده به مراجعه‌کنندگان ارائه شد.
درادامه :کارشناسان اعزامی معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعه‌کنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو و مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از برچسب‌گذاری آشنا نموده و  پمفلت های کاهش مصرف قند- نمک- و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیه‌ای  را بین آنان توزیع نمودند.

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر