محتوای خبری معاونت غذا و دارو

با حمایت معاونت غذا و دارو

برپایی کمپین سرطان در انستیتو کنسر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمپین ' مراقب_وجودت_باش 'به مناسبت روز جهانی سرطان توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت معاونت غذا و دارو این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کمپین 'مراقب_وجودت_باش به مناسبت روز جهانی سرطان توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت معاونت غذا و دارو و مجموعه داروخانه های ۱۳ آبان دانشکده داروسازی این دانشگاه برگزار شد.
 این پویش در انستیتو کنسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی، بیمارستان شریعتی، بیمارستان مرکز طبی اطفال و داروخانه فوق تخصصی سیزده آبان آگاهی بخشی در مورد بیماری سرطان را با دادن اطلاعات مفیدی در زمینه پیشگیری، غربالگری و تشخیص زودهنگام  سرطان به بالغ بر ۶۰۰ نفر انجام داده و با غربالگری ابتدایی افراد با ریسک بالا به پزشک ارجاع داده شدند.
همچنین آگاهی‌بخشی احتیاطات لازم طی انجام شیمی درمانی و مدیریت عوارض ناشی از شیمی درمانی به بیماران و همراهانشان صورت گرفت.
توضیح اینکه این کمپین به همت کمیته سلامت عمومی انجمن علمی دانشجویی دانشجویان داروسازی ایران (ایفسا) برگزار شد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر