به همت معاونت غذا و دارو
برگزاری جلسه آموزشی نشانگر رنگی و تغذیهای در سرای محله وصال
جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی سالمندان در خصوص آشنایی با نشانگر رنگی تغذیهای در سرای محله وصال توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 19 آذر 98 جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی سالمندان در خصوص آشنایی با نشانگر رنگی تغذیهای در سرای محله وصال توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه کرد.
وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیهای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود، درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و بهمنظور ارتقای سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج میشود.
کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به خطرات مصرف بیرویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا 100 گرم یا میلیلیتر ماده غذایی، طراحیشده است. همچنین بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود. در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفادهشده است
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرفکننده میدهد تا ماده غذایی مناسب و کمخطرتری را انتخاب کند.
خبرنگار: خدیجه آب پر
عکس: مرتضی ابراهیمی
ارسال به دوستان