به همت معاونت غذا و دارو:
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیتها غذایی در سرای محله شهرک شریعتی جنوبی
جلسه آموزشی باهدف آشنایی مردم در خصوص انواع مسمومیتهای غذایی، راهکار و پیشگیری از آنها در سرای محله شهرک شریعتی جنوبی توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/1_1967.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی گروههای مختلف جامعه در مورد مسمومیت غذایی و رعایت نکات بهداشتی در ارتقای دانش جامعه روز یکشنبه 12 آبان 98 در محل سرای محله شهرک شریعتی جنوبی برپا شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در خصوص راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی و رعایت نکات بهداشتی اعم از تمیز کردن دستها و ظروف و شستن مواد غذایی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته، طبخ مواد غذایی به شیوه صحیح، روشهای سرد کردن مواد غذایی و استفاده مجدد به شکل سالم توضیحاتی را ارائه داد.
وی همچنین نکاتی در خصوص علائم مسمومیت و اقدامات لازم پس از بروز علائم مسمومیت را تشریح کرد.
در ادامه کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در خصوص خرید محصولات غذایی و آشامیدنی و توجه به طرح برچسب و بررسی نشانگر رنگی بهمنظور پیشگیری از خرید مواد غذایی غیربهداشتی توضیحات لازم را داد.
در پایان مهندس نافعی راههای شناسایی اقلام تقلبی و قاچاق از مواد غذایی بهداشتی دارای مجوزهای معتبر با بررسی برچسب اصالت را مطرح کرد و با حاضرین در جلسه به پرسش و پاسخ پرداخت.
ارسال به دوستان