محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی معاونت غذا ودارو در سال 1401

جلسه شورای فرهنگی ساختمان شماره 2 دانشگاه با هدف بررسی اقدامات فرهنگی هفته بسیج در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی معاونت غذا ودارو در سال 1401

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه شورای فرهنگی با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو و مسئول امور فرهنگی ساختمان شماره دو و سایر اعضا سه شنبه 24 آبان 1401 در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نجاریان ضمن خیر مقدم دستور جلسه که شامل بررسی پیوست فرهنگی دانشگاه و بررسی برنامه های بزرگداشت هفته بسیج اعلام کرد.
در این جلسه مشکلات مربوط به نمازخانه ساختمان شماره 2 مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص راه کارهای بالا بردن جذابیت فضای نمازخانه تصمیماتی گرفته شد.
همچنین حاضرین در جلسه در خصوص برپایی مسابقاتی مثل دارت، نمایش فیلم در نمازخانه و استقرار میز مشاوره احکام پیشنهادات خود را ارائه دادند و در مورد برنامه های هفته بسیج به هم اندیشی و گفتگو پرداختند.
در پایان این جلسه مقرر شد: به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج فضاسازی محیطی صورت گیرد، مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بسیج ویژه بسیجیان برگزار شود، ویزیت رایگان دانشجویان با هماهنگی دفتر بسیج در هفته بسیج انجام شود، نشست اعضا کانون بسیج در هفته بسیج و کرسی آزاد اندیشی در هفته بسیج برگزار شود.

سمیه رنجبر

سمیه رنجبر