محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری وبینار آموزشی محاسبات دارویی ویژه پرستاران در معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی محاسبات دارویی با هدف پیشگیری از اشتباهات و خطاهای داروپزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار روز سه شنبه 16 آذر 1400 با حضور دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو و دکتر شهناز علیمردانی متخصص داروسازی بالینی و مدیر داروخانه بیمارستان مرکز طبی اطفال در بستر Tritapp در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر کارگر ضمن تبریک فرارسیدن روز پرستار و تشکر از زحمات پرستاران در دوره پاندمی کووید، هدف از برگزاری این جلسه را مروری بر مطالبی در مورد محاسبات دارویی با هدف پیشگیری از اشتباهات و خطاهای داروپزشکی عنوان کرد.
در ادامه دکتر علیمردانی در مورد نحوه محاسبات دارویی، محاسبات غلظت و الکترولیدها، میلی اکی والان داروها و حجم داروها نکاتی را بیان کرد.
این وبینار که دومین جلسه از وبینارهای آموزشی محاسبات دارویی بود با حضور تعداد زیادی از پرستاران از مراکز درمانی مختلف برگزار شد.
همچنین اسلایدهای وبینارهای محاسبات دارویی بر روی سایت معاونت غذا و دارو در دسترس است؛ علاقمندان برای دسترسی به مطالب می توانند به این لینک مراجعه کنند.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر