محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان غذای دستکاری ژنتیک شده در معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی با عنوان غذای دستکاری ژنتیک شده به منظور آشنایی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارگاه آموزشی با عنوان غذای دستکاری ژنتیک شده با حضور مهندس غزال یحیی پور کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برای کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو سه شنبه 16 بهمن 97 در محل سالن شواری معاونت غذا و دارو دارو برگزار شد.
در این کارگاه مهندس یحیی پور در خصوص فرآیند تراریختگی، جغرافیای مواد غذایی تراریخته، محصولات تراریخته و قوانین برچسب گذاری آنها مطالبی را ارائه داد.
وی در ادامه به شایع ترین محصولات تراریخته که سویا، ذرت، پنبه دانه وکانولا می باشند، اشاره نمود و در خصوص تاریخچه کشت محصولات تراریخته در دنیا و دیدگاه اسلام در مورد این محصولات مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در جلسه در خصوص مزایا و معایب مواد غذایی تراریخته با توجه به آخرین مقالات پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر