محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزیده شدن دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان داروساز ممتاز و نمونه کشور

انجمن علمی داروسازان ایران در آستانه پنجم شهریور روز داروساز، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران را به‌عنوان داروساز ممتاز و نمونه خدمت سالار، حرفه گرا و اخلاق محور برگزید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ در آستانه پنجم شهریور روز داروساز، انجمن علمی داروسازان ایران دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه را به‌عنوان داروساز ممتاز و نمونه برگزید و از خدمات صادقانه علمی و حرفه‌ای ایشان در همه عرصه‌های خدمت تقدیر و سپاسگزاری کرد.
متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:
همکار گرامی و ارجمند سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
در تاریخ کهن‌سال کشورمان، داروسازی همواره دانش و هنر مقدسی بوده که قداست خود را از سه عنصر خدمت سالاری، اخلاق محوری و حرفه گرایی برگرفته است. این سه عنصر داروسازان را در موقعیت منحصربه‌فردی از خدمت به خلق و تقرب به خالق متعال قرار می‌دهد. انجمن علمی داروسازان ایران افتخار دارد که جنابعالی را به‌عنوان داروساز ممتاز و نمونه خدمت سالار، حرفه گرا و اخلاق محور برگزیده و از خدمات صادقانه علمی و حرفه‌ای جنابعالی در همه عرصه‌های خدمت تقدیر و سپاسگزاری می‌نماید.
سلامتی و موفقیت روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال خواستاریم.
انجمن علمی داروسازان ایران

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر

دکتر نیری

78/10/11 - 00:00

سرکار خانم دکتر حاج محمودی با افتخار برگزیده شدن شما را از صمیم تبریک میگویم.. تمام عناوین ذکر شده بحق شایسته شما است. دعا میکنم وآرزو دارم همیشه تندرست وموفق وسربلند باشید.

پاسخ

78/10/11 - 00:00

تو همه برخوردهایی که با خانم دکتر داشتم، اخلاق و خوشرویی ایشان، واقعا مشهود و بارز بوده است. از صمیم قلب تبریک میگم و آرزوی سلامتی براشون دارم.

پاسخ