محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته جهانی غذا غرفه معاونت غذا و دارو در ساختمان شماره 2 دانشگاه برپا شد

غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت به مناسبت هفته جهانی غذا، در معاونت غذا و دارو تهران برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، همزمان با سومین روز از هفته جهانی غذا با شعار 'اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت' روز دوشنبه 22 مهر 98 غرفه آموزشی باهدف معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها در ساختمان شماره 2 دانشگاه برپا شد.
در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت روز جهانی غذا، در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آن‌ها توجه کرد، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشته‌شده باشد و اینکه الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت‌محور شرط لازم بوده اما کافی نیست و لازم است مصرف‌کنندگان پس از خرید کالا نسبت به استعلام کد 16 رقمی مربوطه اقدام نمایند، به مراجعه‌کنندگان ارائه شد.
در این غرفه آموزشی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت با استفاده از استند و پوستر معرفی و پمفلت‌هایی در این خصوص توزیع شد.
کارشناسان معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعه‌کنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از این برچسب‌گذاری آشنا کرده و  پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیه‌ای بین آنان توزیع شد.
 خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر