محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو جلسه هم اندیشی در خصوص بهبود روند آموزش مردمی برگزار شد

جلسه هم اندیشی در خصوص بهبود روند آموزش مردمی با هدف گسترش تعاملات معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت دانشگاه در راستای آموزش و ارتقاء سطح آگاهی افراد جامعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه هم اندیشی در خصوص بهبود روند آموزش مردمی با هدف ارتقاء سطح آموزش مردم و نقش معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت با حضور دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو، مسئولین آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه و نمایندگان شبکه های بهداشت جنوب، ری و اسلامشهر روز چهارشنبه 3 مهر 98 در محل دفتر معاون غذا و دارو برگزارشد.
در ابتدای جلسه دکتر کارگر به اهمیت برگزاری جلسه پرداخت و گفت: هدف از برگزاری این جلسه ارتقا سطح آموزش مردم و نقش معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت است.
در ادامه نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه به ارائه مطالبی در خصوص زیرساخت های معاونت بهداشت و سیستم آموزشی پرداخت و حاضرین در جلسه نظارت و پیشنهادات خود را در مورد نحوه آموزش و همکاری ارائه دادند.
در پایان جلسه حاضرین در خصوص موضوعات پیشنهادی آموزشی به بحث و گفتگو پرداختند.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر