محتوای خبری معاونت غذا و دارو

بیست و دومین جلسه عدم انطباق و کمیته فنی و قانونی درمعاونت غذا و دارو

کمیته فنی و قانونی و عدم انطباق باهدف رسیدگی به پرونده‌های مربوط به پروانه ساخت و مسئولین فنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیسیون، هدف از برگزاری این جلسه را صدور پروانه‌های ساخت و تعیین تکلیف در خصوص موارد مطرح‌شده دانست و به همراه سایر اعضا به بررسی پرونده‌ها پرداخت.
در این نشست 17 مورد پروانه ساخت مطرح که با همه موارد موافقت شد. همچنین یک مورد پروانه بهره برداری تأیید و دو مورد تمدید پروانه مسئول فنی واردت مطرح شد.
در ادامه دو مورد صدور پروانه مسئول فنی کارخانه، ابطال پروانه ساخت و دو مورد نقشه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران 17 آذر 94 با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، دکتر امینی مدیر آزمایشگاه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی اعضای کمیسیون در محل دفتر معاونت برگزار شد./ق
خبر:خدیجه آب پر
خدیجه  آب پر