محتوای خبری معاونت غذا و دارو

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاون غذا و دارو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاون غذا و دارو دانشگاه به‌منظور کسب عنوان برتر معاونت غذا دارو درزمینهٔ های ورزشی در طی سال 96 تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاون غذا و دارو دانشگاه به‌منظور کسب عنوان برتر معاونت غذا دارو درزمینهٔ های ورزشی در طی سال 1396 تقدیر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:
سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
معاون محترم غذا و دارو دانشگاه
با سلام و احترام
نظر به اینکه تلاش و همت والای مدیریت و کارکنان آن واحد محترم موجب کسب عنوان برتر درزمینهٔ فعالیت‌های ورزشی طی سال 1396 در سطح دانشگاه گردیده است، بدین‌وسیله به‌پاس این زحمات ارزنده از سرکار عالی، کارکنان و دانشجویان آن واحد تقدیر و تشکر می‌گردد.
امید آنکه با موفقیت‌های روزافزون، موجبات توسعه و ارتقاء خدمت‌رسانی مطلوب‌تری را درراه اعتلای ورزش در سطح جامعه علوم پزشکی دانشگاه به ارمغان آورید.
دکتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه