محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت ناظران معاونت غذا و دارو سه دانشگاه بزرگ استان تهران و سازمان غذا و دارو

تمامی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در فروشگاه های شهر تهران پایش و پالایش می شوند

در راستای اجرای برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به یکی از فروشگاه های سطح تهران مراجعه کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری که از 20 خرداد در سراسر کشور آغاز شده است، از 24 خرداد 96، در استان تهران نیز اجرایی شده است.
در همین راستا، صبح روز چهارشنبه 24 خرداد، کارشناسانی از معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو به همراه مهندس سعید رضایی، دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل نظارت بر فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در یکی از فروشگاه های زنجیره ای سطح تهران حاضر شده و این برنامه را به صورت عملیاتی اجرا کردند.
در این طرح، هر هفته 25 فرآورده یا محصول از نظر برچسب گذاری پایش و پالایش می‌شوند و در صورت وجود مشکل، از طریق تولید کننده و یا دانشگاه علوم پزشکی محل تولید، پیگیری‌های لازم انجام می‌شود و در صورت عدم اقدام موثر و مناسب در زمینه رفع مشکل، در گام بعدی موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌شود.
برچسب محصولات آیتم‌های مختلفی از جمله نام محصول، مواد تشکیل دهنده، تاریخ تولید و انقضاء، آدرس محل تولید و سایر موارد را شامل می‌شود که در این طرح 26 آیتم برچسب گذاری در نظر گرفته شده که مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بر روی جلد برخی محصولات گاهی از تصاویر غیرمرتبط و یا عناوین اغراق آمیز مانند سالم‌ترین، بهترین و دیگر تعاریف استفاده می‌شود که در طول طرح با اینگونه موارد نیز برخورد می‌‎شود.
همچنین دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل نظارت بر فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو دراین برنامه گفت: این طرح تا پایان سال ادامه خواهد داشت و محصولات بصورت تصادفی انتخاب می‌شوند. تلاش بر این است که این طرح در سالهای آینده نیز ادامه داشته باشد.

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر