محتوای خبری معاونت غذا و دارو

جلسه بررسی آنالیز تجهیزات هتلینگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی رحمه الله علیه

جلسه بررسی آنالیز تجهیزات هتلینگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه بررسی آنالیز تجهیزات هتلینگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز دوشنبه 22 مرداد 97 با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر مکارم معاون درمان مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر جهانگرد، رئیس بخش مراقبت های دارویی مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)، مهندس غفوری سرپرست اداره تجهيزات و ملزومات پزشكي معاونت غذا و دارو، دکتر فرزاد نژاد و مهندس بابا زاده نمایندگانی از مجموعه داروخانه‌های بیمارستانی 13 آبان در دفتر معاون غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
 در ابتدای جلسه دکتر حاجی محمودی با اشاره به اینکه بیمه‌ها یک فهرست مشخصی برای اقلام هتلینگ دارند به ارائه گزارش فهرست هتلینگ بیمارستان امام خمینی (ره) پرداخت.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارش در خصوص سهم هر بخش از هتلینگ بیمارستان امام خمینی (ره) بر اساس رتبه‌بندی بیشترین هزینه، بخش‌های پرهزینه این بیمارستان را مشخص کرد؛ و با توجه به استفاده از انواع پک‌های جراحی یک‌بارمصرف برخی از اقلام هتلینگ و ضرورت استفاده از انواع پارچه‌های آن‌ها و بررسی خرید تجهیزات CSR برای استریل پک‌های پارچه‌ای پرداختند و مقرر گردید مهندس غفوری سرپرست اداره تجهيزات و ملزومات پزشكي معاونت غذا و دارو تجهیزات شرکت‌های تولید داخل مناسب برای بررسی و کارشناسی به دکتر مکارم معرفی نماید.
در ادامه مهندس بابا زاده گزارشی در خصوص روال تأمین اقلام ارتوپدی به حاضرین ارائه کرد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر