محتوای خبری معاونت غذا و دارو

در معاونت غذا و دارو

جلسه دوم هماهنگی برنامه های هفته پیشگیری از مسمومیت ها برگزار شد

به منظور نهایی کردن تصمیمات اتخاذ شده در جلسه اول برنامه ریزی هفته پیشگیری از مسمومیت ها، جلسه ای با حضور مسئولین و کارشناسان در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو، روز چهارشنبه 28 مهرماه 95 جلسه ای با حضور دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو، دکتر کارگر مسئول واحد تحقیق و توسعه و جمعی از کارشناسان واحد تحقیق وتوسعه در محل دفتر مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه، اکثر برنامه ها با محوریت آموزش و ارتقای سطح آگاهی جامعه درخصوص راهکارهای پیشگیری از مسمومیت ها تدوین شد.
از برنامه های متنوعی که در دست اقدام است، می توان به برپایی غرفه و آموزش در مرکز طبی کودکان در محل پلی کلینیک تخصصی، زیرگذر مترو چهارراه ولیعصر، محل معاونت غذا و دارو و توزیع بروشور، پخش کلیپ های اطلاع رسانی در مانیتور قطارهای تمامی ایستگاه های مترو تهران و حضور مسئول واحد تحقیق و توسعه (داروساز بالینی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران) در برنامه رادیو سلامت با موضوع مسمومیت های دارویی اشاره کرد.
در این جلسه، مقرر شد برنامه ها از روز شنبه یک آبان آغاز و تا 8 آبان ادامه پیدا کند.
خبر:سمیه رنجبر

خدیجه  آب پر