به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه
دومین روز از کارگاه آموزشی یکسانسازی تکمیل چکلیست PRPs بر اساس رهنمودهای ایزو 22002 برگزار شد
دومین روز از کارگاه آموزشی باهدف یکسانسازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPs کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/am_02.JPG_9540.jpg)
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دومین روز از کارگاه آموزشی یکسانسازی تکمیل چکلیست PRPs غذایی بر اساس رهنمودهای ایزو 22002 در محل سالن شورای معاونت مورخ 11 شهریور 98 برگزار شد.
این نشست در ادامه کارگاه 10 شهریور 98 به منظور یکسان سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی به منظور تکمیل چک لیست PRPs کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با حضور مهندس علیرضا غیاثی مدرس رسمی آکادمی توف ایران، المان و مدرس تائید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو بهعنوان مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مهندس غیاثی به شفاف سازی ادامه بندهای استاندارد ملی 1-13963 و بندهای چکلیست PRPs پرداخت.
توضیح اینکه در پایان از شرکت کنندگان آزمون پایان دوره گرفته شد.
ارسال به دوستان