محتوای خبری معاونت غذا و دارو

راه‌اندازی بخش IVD آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

هدف از برگزاری این جلسه سیاست‌گذاری در خصوص راه‌اندازی بخش IVD به‌عنوان اولین مرجع کنترل کیفی دستگاه‌ها و کیت‌های تشخیص طبی است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، گزارش راه‌اندازی بخش IVD آزمایشگاه مواد غذایی آرایشی، بهداشتی و دارویی معاونت غذا و دارو با حضور دکتر بهرام دارایی مدیرکل آزمایشگاه‌های کنترل مرجع غذا و دارو و تجهیزات پزشکی و هیات همراه دکتر خیراللهی و دکتر شکرچی، دکتر عبداللهی رئیس مجتمع آزمایشگاهی بیمارستان امام خمینی، دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محسن امینی مدیر آزمایشگاه و مهندس غفوری مدیر تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران در محل ساختمان جامع تحقیقات دانشگاه تهران در مرداد ماه 97 برگزار شد.
در این جلسه مهندس سمیه رشیدی در خصوص مراحل راه‌اندازی بخش IVD اعم از خرید و نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها، خرید کیت‌های تشخیصی، نحوه کنترل کیفی تجهیزات، نحوه فرایند آزمون (بررسی دقت، صحت، خطی بودن، آزمون تصدیق محدوده مرجع و آنالیز داده‌ها آماری) توضیحاتی ارائه داد.
 همچنین مواردی مانند نحوه خرید و سفارش کیت مرجع، نحوه فراهم کردن نمونه بالینی موردنیاز با سطوح مختلف، تأمین نیروی انسانی و تأمین بودجه و تعرفه آزمون‌ها موردبحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر دارابی ضمن ابراز خرسندی از روند پیشرفت و توسعه آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران و قدردانی از کارشناسان این آزمایشگاه، افزود: وظیفه اصلی آزمایشگاه پیاده‌سازی روش‌های آنالیز مدرن در تمام زمینه‌های آزمون با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته بوده چراکه سلامت و ایمنی مواد غذایی و دارویی و تضمین کیفیت محصولات سطح عرضه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
در پایان مدعوین از بخش IVD بازدید کردند و کارشناسان بخش در خصوص معرفی و عملکرد دستگاه‌ها توضیحات لازم را ارائه دادند.
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر