شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل
اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2021/Aug/08/SH1_crop_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، براساس اعلام دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.
همچنین شرکت های تولیدی فرآورده های انواع شکلات، کیک، کلوچه، تافی، کره، دوغ، ماست، غلات و حبوبات از تاریخ 25 مرداد 1400 و سایر فرآورده ها از تاریخ 10 شهریور 1400 با همکاری معاونت های غذا و دارو نسبت به دریافت IRC و سپس نسبت به شناسه گذاری اقدام کنند.
نظر دهید