محتوای خبری معاونت غذا و دارو

لیست اخبار صفحه :35
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برای مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد
در راستای حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها

کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح کشوری با همکاری معاونت غذا و دارو و دفتر امور ایثارگران دانشگاه برگزار شد.

شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل

شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل

اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی برگزار می شود

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی برگزار می شود

معاونت غذا و دارو با همکاری دفتر امور ایثارگران دانشگاه، کارگاه مجازی « اشتغال و کارآفرینی» با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند.

انتصاب دکتر ابوالفضل نجاریان به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران

انتصاب دکتر ابوالفضل نجاریان به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی در حکمی مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو را به عنوان عضو کمیته فنی طرح ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی استان تهران منصوب کرد.