محتوای خبری معاونت غذا و دارو

عملکرد نوروزی سال جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارشناسان معاونت غذا و دارو امسال نیز همچون سالهای گذشته در ایام نوروز آماده خدمت رسانی به مردم تهران بودند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارشناسان معاونت غذا و دارو، آزمایشگاه و تجهیزات پزشکی باشروع ایام تعطیلات نوروزی مانند سالهای گذشته آماده ارائه خدمات به مردم و تشدید نظارت بر اماکن تهیه وتوزیع موادغذایی وداروخانه ها و تجهیزات پزشکی  بودند.
همچنین واحدهای اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر و همچنین تجهیزات پزشکی و امور عمومی فعالیت نوروزی را از 30 اسفند تا پانزدهم فروردین ماه سال 96 با حضور روزانه 2تیم دونفره از بازرسین اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از ساعت اولیه صبح در ساعات اداری و غیر اداری و ایام تعطیل در استان تهران با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس انجام دادند.
گفتنی است این فعالیت ها با هدف حفظ ارتقا سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با غذا اجرا شد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر