به همت معاونت غذا و دارو
غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت در نماز جمعه این هفته تهران برپا شد
باهدف آموزش همگانی مردم، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربیها برپا شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت در نماز جمعه تهران، در آخرین روز از هفته جهانی غذا 30 مهر 95 به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در راستای اجرای برنامههای گرامیداشت رو جهانی غذا، در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه کرد، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشتهشده باشد و اینکه الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامتمحور شرط لازم بوده اما کافی نیست و لازم است مصرفکنندگان پس از خرید کالا نسبت به استعلام کد شانزده رقمی مربوطه اقدام کنند، به مراجعهکنندگان ارائه شد.
در این غرفه آموزشی، نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت با استفاده از استند و پوستر معرفی و پمفلتهایی در این خصوص توزیع شد. کارشناسان اعزامی معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعهکنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو و مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از برچسبگذاری آشنا کرده و پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای را بین آنان توزیع کردند.
خبر و عکس : خدیجه آب پر
ارسال به دوستان