محتوای خبری معاونت غذا و دارو

فضاسازی معنوی و سیاه‌پوش شدن معاونت غذا و دارو به مناسبت لیالی قدر و شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام

معاونت غذا و دارو با فرارسیدن لیالی قدر و ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی بن ابی‌طالب(ع) با سیاه‌پوش کردن ساختمان شماره دو دانشگاه، نسبت به ایجاد فضای معنوی متناسب این ایام اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و ایام سوگواری و شهادت مولای متقیان امام علی (ع) و اوج معنویت ماه مبارک رمضان در شب‌های پرفیض قدر در نزد مسلمانان، معاونت غذا و دارو یکشنبه 5 خرداد 98 سیاه‌پوش شد.
فضای محیط باید به‌تناسب مناسبت‌های مهم ملی و مذهبی رنگ و بوی خاصی به خود بگیرد و این معاونت  با نصب پرچم و پارچه‌های مشکی و بروشور اعمال شب‌های قدر و توصیه‌های تغذیه‌ای و دارویی در ماه مبارک رمضان برای مطالعه ارباب‌رجوع و کارکنان در ساختمان شماره دو دانشگاه به استقبال این ایام می‌رود.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر