محتوای خبری معاونت غذا و دارو

مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو تشریح کرد:

فعالیت‌های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو تهران

دبیر ستاد هفته جهانی غذا و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های ستاد هفته جهانی غذا، هدف از این فعالیت ها را فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در راستای ارتقای سلامت مردم عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو، با ارائه گزارشی از  فعالیت‌های صورت گرفته هفته جهانی در این معاونت گفت: به مناسبت هفته جهانی غذا سال 96، از 22 تا 28 مهر ماه 1396 با شعار «تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدامات مختلفی را جهت ترویج اهمیت نقش سلامت در جامعه به انجام رساند.
وی با اشاره به پیام دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه در اولین روز از هفته جهانی غذا گفت: ایشان ضمن تبریک هفته جهانی غذا به متولیان و دست اندکاران تولید غذای سالم، به اهمیت برچسب کنترل اصالت کالا، نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) و ایمنی مواد غذایی پرداخت.

مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو از استقرار غرفه کمپین اصالت قطب 10 آمایش کشوری در همایش روز جهانی غذا سازمان غذا و دارو در محل سالن همایش های صدا و سیما خبر داد و گفت: این غرفه جهت آشنایی و تبلیغ برچسب کنترل اصالت کالا در همایش روز جهانی غذا سازمان غذا و دارو برپا شد

مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو تهران با اشاره به شعار هفته جهانی غذا  گفت: آموزش چهره به چهره نشانگر رنگی و برچسب اصالت کالا و توزیع بروشور به‌منظور آشنایی با اصالت کالاهای سلامت‌محور جلسه‌ای با حضور مدیران، کارشناسان و بازرسان اصناف در اتاق اصناف تهران برگزار گردید.

دبیر ستاد هفته جهانی غذا گفت: در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت هفته جهانی غذا، کارشناسان اعزامی معاونت غذا و دارو با برپایی غرفه آموزشی در مترو چهارراه ولیعصر و لابی دانشگاه علوم پزشکی تهران که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آن‌ها توجه شود، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشته‌شده، با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعه‌کنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو و مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از برچسب‌گذاری آشنا نموده و  پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیه‌ای  را به مراجعه‌کنندگان ارائه کرد.
وی با اشاره به دیگر فعالیت‌های ستاد هفته جهانی غذا که در محوریت غذا برافزایش آگاهی خود افراد از طریق برچسب اصالت یا از طریق چراغ راهنمایی تغذیه‌ای و کاهش عوامل و ریسک برگ خریدهای بیماری‌های غیر واگیر مثل مصرف کمتر نمک و چربی و در محور دارویی نیز بر مشاوره‌های تخصصی درزمینهٔ پزشکی و دارویی تأکید شده است، افزود: برگزاری جلسه آموزشی و اطلاع رسانی نشانگر رنگی تغذیه و برچسب اصالت کالا ویژه رابطین سلامت  از برنامه های دیگر این معاونت در هفته جهانی غذا بود.

در ادامه دکتر نجاریان برنامه آموزشی هفته جهانی غذا و صبحانه سالم در مدارس حضرت زینب تهران و حضرت خدیجه اسلامشهر به همت معاونت غذا و دارو را از برنامه‌های روز سوم و پنجم هفته جهانی غذا باهدف آموزش‌هایی نظیر اثر مصرف شیر برای استحکام بدن و سلامتی دانش آموزان، آشنایی با نشانگرهای رنگی محصولات غذایی و برچسب اصالت کالا عنوان کرد و در پایان در مدرسه حضرت زینب تهران با برگزاری مسابقه ای در خصوص نشانگرهای رنگی و برچسب اصالت کالا به نفرات برگزیده جوایزی اهدا شد؛ و همچنین در مدرسه حضرت خدیجه اسلامشهر به نفرات برتر جشنواره غذای سالم به رسم یادبود هدیه ای داده شد.
ایشان هدف از برپایی غرفه های‌ 'اصیل بخریم'  معاونت غذا و دارو تهران در نماز جمعه و نمایشگاه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در استان البرز را ارتقاء سطح آگاهی و دانش مردم و همچنین به‌منظور پاسخ‌گویی مناسب به نیازهای شهروندان اعلام نمود و در این راستا در نمایشگاه البرز آموزش نحوه کار با سامانه ttac توسط کارشناسان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی را از الویت های مهم این معاونت دانست.

مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت: به منظور تشویق صنایع غذایی برای رعایت کردن استاندارهای تعریف شده در جهت تامین ایمنی و سلامت مواد غذایی به کارخانجات منتخب تحت پوشش این معاونت رفتند و با اهدای کیک و تقدیر نامه از فعالیت آنها قدردانی کردند.

وی در پایان یادآور شد: درج پیام‌های بهداشتی با محوریت شعار هفته جهانی غذا در سربرگ نامه‌های اداری و ارسال آن‌ها به رسانه‌های گروهی و بهره‌ مندی از سرویس پیامک و فضای مجازی و شبکه اجتماعی در طول هفته جهانی غذا از دیگر برنامه‌های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه بود.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر