محتوای خبری معاونت غذا و دارو

قدردانی از کارخانجات منتخب تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته جهانی غذا 

از کارخانجات تولید مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منتخب حوزه نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ایمنی و سلامت کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو تقدیر بعمل آمد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ روز یکشنبه 22 مهر 97 همزمان با دومین روز از هفته جهانی غذا، از 10 مدیر و مسئول فنی مؤسسه تولید مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منتخب حوزه نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران قدرداني شد.
در اين برنامه که برای تشویق صاحبان صنایع به منظور رعایت کردن استاندارهای تعریف شده در جهت تامین ایمنی و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد، دکتر مونا جابری دوست، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با اهدای لوح تقدیر از انان تجليل کرد.
شرکت های آرد منصوبیان، خوشگوار تهران، رب نازچین، دومینو، شهر لبنیات (میهن)، گلها، مارگارین، نیشکر راگا، پارس کرپ و نخ دندان ارکید جز 10 مؤسسه منتخب تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه بودند.

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر