محتوای خبری معاونت غذا و دارو

قدردانی انجمن شرکت های پخش دارو و مکملهای انسانی از معاون غذا و دارو دانشگاه

رئیس هیئت مدیره و دبیرکل و عضو هیئت مدیره انجمن شرکت های پخش دارو و مکملهای انسانی از همت وثیق دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در راستای واکسیناسیون همکاران صنعت پخش دارو و اعمال مدیریت صحیح قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن لوح سپاس به شرح ذیل است:
{وعد اللّه الّذین آمنوا وعملوا الصّالحات لهمْ مغْفرةٌ وأجْرٌ عظیمٌ} مائده ۹
خداوند، به آنها که ایمان آورده و اعمال صالح انجام داده اند، وعده آمرزش و پاداش عظیمی داده است.
استاد ارجمند سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
 معاونت محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
 با سلام و احترام؛
 خدمت به مردم افتخار بزرگی است که پروردگار متعال آن را بر عهده ی کسانی قرار می دهد که باعمل خالصانه ی خویش در سنگر خدمت رسانی در عرصه سلامت کشور و مسیر خشنودی مردم گام بر می دارند. بی شک توانمندیهای سرکار عالی با هدف دمیدن روح زیر بنایی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان از ایمانی قوی و عزمی راسخ در جهت سلامتی و شکست بیماری منحوس کرونا بوده است. به پاسداشت همت وثیق سرکار عالی در راستای واکسیناسیون همکاران صنعت پخش دار و اعمال مدیریت صحیح، اجرای بهینه ی امور، حسن خلق و تعاملی سازنده به لطف پروردگار و به مدد دستان پر توان شما رقم خورد؛ شایسته است در کمال احترام و افتخار این لوح سپاس تقدیم محضر ارزشمندتان گردد. از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات روز افزون توأم با سلامتی و شادکامی برای سرکار عالی مسألت می نماییم.
دکتر سید ابراهیم هاشمی
رئیس هیئت مدیره