محتوای خبری معاونت غذا و دارو

قدردانی معاون فرهنگی و مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت از معاون غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر رستمیان معاون فرهنگی و دکتر خسروانی مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه به‌پاس مدیریت سازنده و نویدبخش در امور مشارکت‌های مردمی از دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو قدردانی کرد.

متن قدردانی به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
معاون محترم غذا و دارو

جلب اعتماد و جذب کمک‌های نیکوکاران و برخورداری از نعمات همیاری نیک اندیشان در ارتقاء سلامتی جامعه و رفع آلام مردم، جز با سازمان‌دهی خردمندانه، صداقت و تعهد در انجام کارها میسر نمی‌شود.

بدین‌وسیله از آن معاونت محترم که علم، هنر و تجربه را درهم‌آمیخته تا شور لازم را در حد متبوع فراهم آورید و به پاس مدیریت سازنده و نویدبخش در امور مشارکت‌های مردمی واحد و پیگیری امور در توسعه همیاری‌های خیرین، این لوح تقدیر باافتخار تقدیم می‌گردد. امید است همواره در پناه ایزد منان موفق و منصور باشید.

دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت