محتوای خبری معاونت غذا و دارو

قدردانی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و دارو دانشگاه به منظور میزبانی در همایش کشوری معاونان غذا و دارو

دکتر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه به منظور میزبانی در همایش کشوری معاونان غذا و دارو قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه به منظور میزبانی در همایش کشوری معاونان غذا و دارو در مرداد ماه سالجاری برای تحقق اهداف خدمت رسانی به نظام سلامت قدردانی کرد.
متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:
سرکار خانم دکتر منان حاجی محمودی
معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
با سلام و احترام
با عنایت به میزبانی آن معاونت در برگزاری همایش کشوری معاونین غذا و دارو در مرداد ماه سالجاری، در جهت تحقق اهداف خدمت رسانی به نظام سلامت، بدینوسیله از زحمات سرکارعالی و همکاران محترمتان تشکر و قدردانی می گردد.
توفیق روزافزون برای سرکارعالی و تمامی تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه خداوند سبحان آرزومندم.
دکتر محمدرضا شانه ساز
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو