محتوای خبری معاونت غذا و دارو

معاون غذا و دارو دانشگاه از پلمپ محل تولید و عرضه داروی تقلبی ضدکرونا خبر داد

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو تاکید کرد: تاکنون هیچ دارویی با عنوان داروی ضد کرونا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز نگرفته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر منان حاجی محمودی از پلمپ محل تولید و عرضه داروی تقلبی ضدکرونا خبر داد گفت: یک واحد تولیدی و عرضه در خیابان ۱۲ فروردین اقدام به تولید و عرضه داروی تقلبی و فاقد مجوز ضدکرونا کرده و با تبلیغات گسترده آن را به فروش می‌رساند.
معاون غذا و دارو افزود: این کارگاه روز چهارشنبه 14 اسفند 98 با همکاری پلیس فتا و پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و عوامل آن دستگیر شدند.
وی ادامه داد: اقلام مکشوفه نیز توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه ضبط شده است که بر اساس ضوابط امحا خواهد شد.
دکتر حاجی محمودی خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ گونه داروی ضد کرونا به تایید سازمان غذا و دارو در کشور نرسیده است و تمامی ادعاها مبنی بر تولید و کشف این داروها کذب است.
معاون غذا و دارو در پایان اظهار داشت: داروهای تجویزی در کنترل علائم بیماری کرونا در بیمارستان در اختیار کادر درمان بوده و برای مداوای بیماران مبتلا در بیمارستان ها استفاده می شود.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر