محتوای خبری معاونت غذا و دارو

در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

میز آموزشی و معرفی کالاهای قاچاق سلامت‌محور برپا شد

باهدف آموزش همگانی مردم و در راستای فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور، میز آموزشی و معرفی کالاهای قاچاق سلامت‌محور برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، میز آموزشی و معرفی کالاهای قاچاق سلامت‌محور، 11 تیرماه 1396 در محل معاونت غذا و دارو برپا شد.
بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که «گسترش پديده قاچاق و تأثير مخرب آن در امر توليد و تجارت قانوني و سرمایه‌گذاری و اشتغال،‌خطر جدي و بزرگي است كه بايد با جديت تمام با آن مبارزه كرد و بر همه دستگاه‌هایی كه به نحوي می‌توانند در اين امر دخيل باشند واجب است كه سهم خود را در اين مبارزه ايفا كنند.»، معاونت غذا و دارو، در محل ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هدف آموزش همگانی میز آموزشی را برپا کرد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر