محتوای خبری معاونت غذا و دارو

همزمان با هفته دفاع مقدس و با حضور معاون غذا و دارو

نمایشگاه گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دستاوردهای انقلاب اسلامی برگزار شد

نمایشگاه گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دستاوردهای انقلاب اسلامی در محوطه ساختمان شماره دو دانشگاه و معاونت غذا و دارو افتتاح شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی و مسئول امور فرهنگی و روابط عمومی معاونت غذا و دارو و دبیر شورای فرهنگی ساختمان شماره 2 ضمن بیان خیرمقدم و تشکر از معاون غذا و دارو و تمامی مدیران و کارشناسان و کارکنان ساختمان شماره 2 و تبریک ایام مبارک هفته دفاع مقدس حفظ روحیه شهادت، جهاد و ایثار در عرصه خدمت به میهن اسلامی ایران را آرزو کرد.
وی افزود: هفته دفاع مقدس، حماسه عشق و ایثار ملت ایران است. سی و یکم شهریور یادآور حماسه و فداکاری‌های ایثارگرانی است که با 8 سال ایستادگی و مقاومت بی‌نظیرشان در برابر استکبار جهانی و قدرت‌های سلطه‌گر، سربلندی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیدند.
این نمایشگاه توسط  دکتر حـاجی محمـودی معاون غـذا و داروی دانشگـاه و بـا حضـور حاج‌آقا زنده‌دل و جمعی از مسئولین و کارکنان ساختمان شماره 2 روز شنبه 3 مهر 95 افتتاح و با استقبال بی‌نظیری روبرو شد.
همچنین در این مراسم با توزیع شیرینی و شربت از مراجعه‌کنندگان پذیرایی شد./ق

عکس: خدیجه آب پر